Megbízható cég

Kertészeti vállalkozásunk elnyerte a ”Megbízható Cég” minősítést. Ezt az oklevelet egy vállalkozás akkor kaphatja meg, ha a vállalkozás partnerei, vevői maradéktalanul elégedettek a vállalkozás tevékenységével, illetve ha a vállalkozással szemben csak pozitív, és elégedett vélemények jelennek meg.

Számunkra ennek a minősítésnek az elnyerése nagyon sokat jelent, hiszen egyrészt azt közvetíti felénk, hogy jó úton járunk partnereink kiszolgálásával, vevőinkkel való bánásmód tekintetében, másrészt szakmaiságunkat is megkérdőjelezhetetlenné teszi.

Köszönjük az eddigi bizalmat! Továbbra is igyekszünk a felmerült igényeket minél előbb kielégíteni a lehető leggyorsabban, és szakmai tapasztalatunk leghatékonyabb felhasználásával.

Bízunk benne, hogy ez a minősítés azokat is meggyőzi, akik eddig tartottak attól, hogy kertészeket alkalmazzanak, és ”idegen embereket” engedjenek a személyes életterükbe. Hiszen számunkra a megbízhatóság, a magas szintű szakmai munka, és vevőink elégedettsége kiemelkedő fontossággal bír.

Keressenek bátran bennünket bármely elérhetőségünkön, vegyék igénybe szolgáltatásainkat!